Próbáld ki most 7 napos ingyenes próbaidőszakkal.
Az első díj csak 7 nap múlva fog levonódni a kártyádról, amennyiben le nem mondod addig.

Akció!
R

7 napos ingyenes próbaidőszak

R

Bármikor lemondhatod

Q

Nincs hűségidő

BB futás edzésprogram – félprofiknak

BB online futás edzésprogram félprofiknak, 10-21-42 km-es távra írásos és hanganyag formában, hasznos kiegészítő videós anyagokkal.

Az edzésprogrammal megkapsz mindent, amit a helyes és fejlesztő hatású futásról tudni kell. Sokan úgy gondolják, hogy a futás annyiból áll, hogy felhúzol egy futócipőt és elindulsz, de ennél ez sokkal több. A fejlődéshez és, hogy a futást is élvezd, ennél ez több összetevőből áll. Például a megfelelő futótechnika, légzés, testtartás, öltözködés és a profin felépített edzésterv nélkül ki tudod magadból hozni a képességed kb. 70 százalékát. Ha el akarod érni a képességed 100 százalékát, ahhoz kellenek azok az eszközök, amiket előfizetőként a weboldalon megtalálsz. Amit a futásról tudni kell, azt itt megtalálod szöveges és videók formájában.

Olyan edzésprogram alapján tudsz készülni, amiből 4 EB címet és több, mint 100 Magyar Bajnoki címet tudhatok magaménak. Az írásos edzéstervet letudod tölteni hanganyag formájában is, ami annyit jelent, hogy a fejlesztő hatású edzést végig asszisztálom a füleden, mintha mindig bárhol ott lennék melletted edzőként. Ezzel a módszerrel elkerülheted, hogy valamit rosszul csinálj vagy menet közben elfelejtsd, hogy mi a feladat.

Ha nem vagy biztos abban, hogy neked való vagy, hogy mire számíts, próbáld ki most 7 napos ingyenes próbaidőszakkal. Csak 7 nap múlva kerül levonásra az edzésprogram díja, amennyiben nem mondod le.

Original price was: 13.800 Ft.Current price is: 6.900 Ft. / month with a 7-day free trial

Előfizetőként az edzésprogrammal megkapsz mindent, amit a helyes és fejlesztő hatású futásról tudni kell. Sokan úgy gondolják, hogy a futás annyiból áll, hogy felhúzol egy futócipőt és elindulsz, de ennél ez sokkal több. A fejlődéshez és, hogy a futást is élvezd, ennél ez több összetevőből áll. Például a megfelelő futótechnika, légzés, testtartás, öltözködés és a profin felépített edzésterv nélkül ki tudod magadból hozni a képességed kb. 70 százalékát. Ha el akarod érni a képességed 100 százalékát, ahhoz kellenek azok az eszközök, amiket előfizetőként a weboldalon megtalálsz. Amit a futásról tudni kell, azt itt megtalálod szöveges és videók formájában. Olyan edzésprogram alapján tudsz készülni, amiből 4 EB címet és több, mint 100 Magyar Bajnoki címet tudhatok magaménak. Az írásos edzéstervet letudod tölteni hanganyag formájában is, ami annyit jelent, hogy a fejlesztő hatású edzést végig asszisztálom a füleden, mintha mindig bárhol ott lennék melletted edzőként. Ezzel a módszerrel elkerülheted, hogy valamit rosszul csinálj vagy menet közben elfelejtsd, hogy mi a feladat. Előfizetőként olyan videókat fogsz hétről hétre látni, ami csak arról szól, hogy hogyan fut egy profi és ezt te is el tudod sajátítani kitartó munkával. Regisztrálást követően hozzáférsz a folyamatosan megújuló edzéstervekhez és le tudod tölteni a fejlesztő hatású edzésterveket hangos formában is. Mikor elindulsz edzeni letöltöd a telefonodra a fejlesztő hatású hangos edzést zenei aláfestéssel vagy anélkül. A füledre teszed és Én mondom, hogy mit kell csinálj. Ha megakadsz, abban hogy jól veszed- e futás közben a levegőt vagy jó-e a kar munkád vagy esetleg a futómozgásod, akkor meg tudod nézni videón, ahol megmutatom ezeknek az elsajátítását. Ha nem vagy benne biztos, hogy futás előtt jól és időben táplálkozol-e, azt is látni fogod írásos formájában, hogy hogyan csináld.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BB futás edzésprogram – félprofiknak” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük